Информация за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

- В срок от 24ч. след приемането на поръчка в нашата система ще Ви уведомим с имейл или ако се налага с телефонно обаждане за срока в който ще бъде   осъществена доставката.

 

- Точният срок за доставка зависи от избраните от вас продукти, тяхното количество и  наличност.  Срокът на доставка за  наличните продукти e от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място и дните за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес".

 

- Ако желаете да получите предварителна информация за срока на доставка на конкретен продукт моля запишете кода на продукта посочен под цената и се обадете  на 0876588572 .

 

- Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес"  на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт с опция наложен платеж в удобно за вас време.

 

- Доставката на Вашата поръчка на посочения от Вас адрес се извършва от Еконт Експрес спрямо техните цени на доставка Еконт Калкулатор.

 - Цената на доставката зависи от общото теглото на продуктите които сте закупили, както и от мястото до където ще бъде доставена пратката /до желан от вас адрес или най-близкия офис на Еконт Експрес/.

- За поръчки над 100 лева доставката е за наша сметка.

 

- Крайната сума за куриерската услуга която задължително се заплаща от клиента се изписва преди финализирането на   поръчката на отделен ред от закупените стоки. Такса наложен платеж също се изписва на отделен ред ако има такъв.